Arsenal FC - Stoke City 3:1

trnava.jpgNär Arsenal kom hem i början av matchen med Stoke på den skadade mittback Mustafiho och Charlie Adam sedan Ett straff skickade besökare till ledningen, det såg ut som risken för den förväntade Gunners seger osäker. Före pausen, men lyckades att jämföra Walcott och efter byte sidor avslutat en välförtjänt omsättning till final 3: 1 Mesut Özil Alex Iwobim tack vare vilken Arsenal stone tillfälligt klättrade upp till toppen av ligatabellen före Chelsea, som dock har ett spel i handen.

Gäster kom in i spelet med tillförsikt som speglade deras nuvarande form och flera var nära att en tidig genombrott poäng. Hårt slag Muniesa volley avvärjas efter hörna, men med hjälp av Petr Cech endast försiktigt skickade utanför bar och Xherdan Shaqiri igen prováhal möjlighet att sluta på annat sätt kontring Stoke vänster. Ett stort antal fel sparka men värdarna gav en intressant incitament och Arsenal, medan aktiv Alexis Sanchez hade flera gånger i närheten av den tolfte träffade en ligasäsong.

Attraktiv fotboll kvarstod även fortsätta. Theo Walcott var efter en stor vertikal Shkodrana Mustafiho första, som tvingade målvakten Grant till den snabba ingripande, medan å andra sidan, inte vända en bra skottläge efter sklepnutí Arnautovic Joe Allen. Hem drabbades då en betydande förlust på defensiven, eftersom på grund av en muskelskada tvungen att i förtid ta ut Shkodran Mustafi. För att kompensera för den tyska proppen var uzdravivší återvändande Héctor Bellerín, som flyttas för att skriva Mustafiho avslappnad på den högra sidan av försvaret i stället för Gabriel.

I tjugosjunde minuten var Arsenal värre, efter nedgången av Allen i en strid med Xhakou visslade domaren Lee Mason tveklöst straff som Charlie Adam sammanfattning ändrats. Kanonýrům samlas i mål tog initialt vinden ur seglen, men fyra minuter före halvtid, lyckades de ändå att bryta igenom mulet Stoke försvar. Allt började Alexis Sanchez sidledspassning på en fri Bellerina vars vassa mark kunde effektivisera kors på framsidan posten till nätverket Theo Walcott. Vid paus och betalat en slips 1: 1 och publiken efter förändrade sidor bör definitivt något att se fram emot.

Arsenal att glädja hemmapubliken kom in i andra hälften så de slutade först, och efter fyra minuter gick för första gången i matchen för att leda. Perfekt samordnad ramp Özil med en delikat midja Oxladea-Chamberlain för statisk Stoke försvar resulterade i en snabb chefen för den tyska mittfältaren, som böja över hjälplös Grant föll till nätverket. Plötsligt så det var Stoke att åter komma ut ur det defensiva skal och försökte att vända igen för att vända resultatet, som kom med hjälp på gräsmattan och Peter Crouch. Nu gänglig engelska anfallaren snart efter att ha tagit nästan planat från en hörna, men Petr Cech visade hans nick på mållinjen för att gå till säkerhet.

När de dåvarande femton minuter före slutet trots allt, gjorde det fjärde mål i matchen inkommande spelare, blev han en Alex Iwobi. Den unga nigerianska landslaget efter några minuter på planen Mason utnyttjade efter en foul på Alexis och med tanke på Grant ensam täckte marken tidig ledning kanoner 3: 1 Det var hans första någonsin ligan hit av säsongen, men redan andra veckan, som Iwobi gjorde också i onsdagens Champions League-match mot Basel.

Vid två mål underskott Stoke spelare redan inte kan hitta svaret och Arsenal så den sista minuten för att hålla ett öga på bollen bibehålls. Målvakt Grant Även om kvaliteten tillslag lät Theo Walcott lagt sin andra träff på eftermiddagen, men även slutresultatet 3: 1 Arsenal måste vara åtminstone tills i morgon hoppade till chefen för Premier League tabellen - bästa spelbolaget.