Forbudet mot overforing ar en valsignelse för real

Utan tvekan, beslut av FIFA för att straffa real Madrid förbud mot överlåtelse kom som en överraskning för många, men om vad man hade att förvänta sig något liknande detta "krämig".
Den här säsongen Madrid har redan haft möjlighet att ta huvudet. Cup avsluta Denis Cheryshev resulterade i att avlägsnas från tävlingen, och i mitten av säsongen bestämde sig för att brand tränare Rafael Benitez, som just har börjat arbeta.
Men om du tror att Verkställande Direktören josé ángel sánchez, något förvånad över klubben som FIFA förbud: "i Dag har vi fått in nyheter från FIFA. Nyheterna var helt oväntat, och de lämnar oss förvirrade, säger 86-åriga Sanchez. Real Madrid, naturligtvis, så att det inte går att lämna. De vet och älskar att utmana sådana beslut. Ingen tvivlar på att de har en chans att upphäva förbudet, men kanske är detta inte ett sådant straff?
Förändringens vind

År efter år "Royal club" som visade en total brist på stabilitet. Den årliga försäljningen av stjärnspelare – praxis är bra, men det innebär ofta en brist på samordning och obalans. Lösa problem med pengar – inte det sämsta alternativet, men det är lätt att överdriva och orsaka problem. Om förbudet inte kommer att lyftas, Florentino Perez kommer att fortsätta att brand tränare, men hans makt är slut.
Låt oss tänka på hur det kommer att bli intressant att se hur den "verkliga" kommer att spela för två överföring av Windows. Inga distraktioner och störningar, och full koncentration på att stärka den sammansättning som redan samlats. Att vara tränare – inte en lätt uppgift. Det verkar som att de förstört ett stort (betclic) antal stjärniga artister, men många inser inte hur svårt det är att hantera flera och obalanserat lag, som ständigt uppdateras av Mittfältare.
Exempel: "real" har sålt playmaker spelar djupt, detta Maestro Xavi Alonso i 2014-m till år. Det ersattes av Toni Kroos, som dock föredrar att spela framför mittfältet, inte i centrum. Som ett resultat, vi fick ett dilemma som kommer att behärska alla är inte coachen. Huset förstördes, och Florentino köpte en pool.
Carlo Ancelotti har fått bygga Kroos, och en liknande process som han gjorde det är inte första gången under tillsyn av Peres. Han förvandlade angel Di Maria efter avgång Mesut Ozil.
Tålamod och hårt arbete...
Fortfarande, låt oss titta på sammansättning av real Madrid: det är möjligt att de kommer att hantera alla svårigheter. Gareth bale är att spela så bra som möjligt, och i en person av James Rodriguez Madrid har hittat en bra ersättare Osilo. Är att Kroos är bra på att spela sin position, kan fortfarande inte få in det nya roll.
Om vid slutet av säsongen i real Madrid kommer inte att vinna någonting, men kommer att vara tålmodig och ge laget naturligt att utvecklas, det kan ta en viktig lärdom – du kan förlora, och inte nödvändigtvis varje hål koppla in pengar väska.
författaren: Sportspel i Sverige