Girondins Bordeaux - Stade Rennes

Bordeaux az előző fordulóban legyőzte Nancy, akkor még sikerült előre a nyolc döntőbe Coupe de France. Rennes megszervezésében a döntetlent Nantes és ezt követően az említett Cup gyászolta čtyřgólovým allokáció PSG.

"Mi ütött nekem, hogy a vereség a legtöbb sajnálom, az a tény, hogy ellentétben a többi csapat, így mi nem működik, mint egy csapat. Pontosabban, abban az esetben ez a meccs várható volt, hogy ez lesz, technikailag és fizikailag a tetején, de azt mondta nekik, a mi megközelítésünk sok mindent könnyebb. Nem megyek nem egy érzelmi élmény. Csak dobd a mérkőzés fejét és elmegy ", magyarázta az edző Christian Gourcuff.

Az ő játékosok párbajt Bordeaux lóg éppen a kezdet Ermiri Lenjaniho. Ellenkező esetben készen bet365 sport fogadás bónusz kell állnia, és labdarúgók, akik képviselik országukat az afrikai bajnokságban. Ramy Bensebaini ezért ha szükséges, könnyen átugorjuk vagy Mexera Joris Gnagnona és Giovanni Sio visszatér a támadási pontja felkeresése helyett Lyon Aldo Kalulu.

Lille jött Morgan Amalfitano azonban Nouveau Stade de Bordeaux nyilvánvalóan nem versenyez. És mivel Kamil Grosicki át Hull, a pozícióját a jobb szélen, érdekképviseleti fiatal Wesley. Mégis elhagyja Rennes osmadvacetiletého Pole lenne sok megbánni. Megfelelő kompenzációt nem jött.

"Tudtuk, hogy nem lesz olyan egyszerű mérkőzés. Mint a bajnokságban, mi szerencsére sikerült megtalálni a legvégén, még akkor is, nyilván szerette volna, hogy úgy döntött, sokkal korábban. Az ő teljesítménye, boldog vagyok. Ez a cél nagyon sokat segítettek és egyéb küzdelmek megy több bizalmat, "mondta csatár Gaëtan Laborde.

A League Cup ezért jött Bordeaux közelében az elődöntőben a francia van egy bizonyos körben, ahol ez lesz a rivális FC Lorient és Ligue 1 továbbra is bátran remény előrelépés az Európa Liga, vagy akár a Bajnokok Ligájában. Meglátjuk mit hoz a jövő, a klub várja Jaroslav Plašil miatt posztjáról érkezett két új játékos: Younousse szankhára és Vukašin Jovanović. read more: http://bonusz-online.com