Saving mode

"Zenit" sen sijaan, että odotettu tähtien alokas tarjoaa faneille tyytyä keskikenttäpelaaja, "Terek", toteaa, että "Spartacus" voi hauduttaa yksi johtajista uppoamisen "Kuban". Juri usynin perehtynyt useimmat mielenkiintoisia tarinoita siirtomarkkinoilla Venäjällä.
"Zenit", maagisesti puhuessaan lohkovaiheessa Mestarien Liigan, loogisesti päätti vahvistaa joukkue ennen kierroksella pudotuspeleissä, joissa se on kova, mutta aivan voitettavissa kilpailija. Ja ottaen huomioon, että voisi saada PSG tai Juventus, näkymät nähdään yleensä kirkas. Kuitenkin, meidän seurat vain usein kompastuu, kun asiat ovat menossa heille parhaalla tavalla.
Fanit odotettu toinen korkean profiilin hankinnat, kuten joão Moutinho, ovat halunneet nähdä joukossa osastoilla Andre Villas-Boas, tai Freddy guarin:, Rolando, joka pari kautta sitten oli yksi harvoista valopilkuista muun, ja nyt yhtäkkiä putosi epäsuosiossa päävalmentaja Nerazzurri. Mitä ne kaikki on yhteistä? Aivan Oikein, "Port".
Mutta sen sijaan, joukkue päätyi muiden portugalinkielisten jalkapallon pelaaja – Mauricio. 27-vuotias keskikenttäpelaaja Venäjälle pitkään – vuodesta 2010. Ja koko tämän ajan, hän toistaa, "Terek". Edustajat Groznyin club löysi hänet Fluminense, jossa Mauricio mitään erityisen erottui. Mutta Etelä-Venäjän, hän löysi itsensä: vähintään 69 minuuttia keskimäärin kentän jokaista vuodenaikaa, joista puolet hän vietti jopa yli 80 minuuttia, kaunopuheisesti todistaa siitä, että "Terek" se oli hyvä joukkuepelaaja. 10 pistettä järjestelmä "tavoite + pass" kaksi vuodenaikaa, yksi jonka hän teki yhdeksän kertaa, myös osoittaa selvästi kyky pelaaja uhkaa vastustajan maaliin. Ja miten se voisi olla toisin Brasilian pelaaja?
Ja jos hänen taito on erityisen epäilemättä, herää kysymys – miksi on se tie? On mahdollista, syvyys koostumuksen. Saatat joutua korvaamaan yksi nykyisistä pelaajista, jotka pian lähtevät rannalla Neva. Ehkä se on vain "turvallinen" vaihtoehto ostaa. Itseään Mauricio huhutaan iskeä kunnon ulkomaiset seurat kuten Sevilla ja Schalke.
Brasilian asiantuntevasti koulutettu taktisesti ja osaa suorittaa erilaisia toimintoja keskikentällä, ja myös lähes ei riko sääntöjä. Myös hänen omaisuuserä voidaan kirjata syötetään pitkä laukaus ja puute altistuminen vahinkoa. Kaikki tämä, yhdistettynä puute tarvittavat sopeutumisen tekee siitä erittäin mielenkiintoinen hankinta. Ja jos mestaruuden Venäjä Mauricio varmasti tuo paljon etuja, "Zenith", tärkein kysymys – onko se tulee olemaan tärkeä yksikkö haltija Mestarien Liiga – edelleen auki.
Silti, lähi-line Pietarissa on erinomaisesti varustettu pohja-alueella syrjäyttää Javi Garcia tai Axel Witsel olisi ongelmallista, ja hyökkää pelata kilpailla Hulk, Danny, Oleg Shatov tai todennäköisesti onnistu. Lopulta Mauricio on toimittava "siivet". Koska pelaaja oli perusteltua, että tällainen askel, pian oppia itse. Ajatuksena on, että vaikka kaikki haitat, muutaman riskit tämä kohta: "Zenit" sai ilmaiseksi laadukas pelaaja, joka voi hyötyä ja sitten pysyä joukkue, Brasilian on allekirjoittanut sopimuksen kuuden kuukauden ajan niin, jos mitään, jättää "Peter", jossa on monia hyviä pelaajia eivät pysty todistamaan, että itse ei ole vaikeaa.
Toinen mielenkiintoinen tarina viime vuosina oli Saga siirtää Lorenzo Melgarejo "Spartak". Jos tarkastellaan siirtymiä, pidetään talven taukoa, huomaat, että useimmat pelaajat meni uuteen paikkaan tilan vapaista agenteista. Kriisi on iskenyt kaikille, ja siksi maksaa hyvää rahaa kenellekään ei comme Il faut. Seurat jatkaa tinkiä ja hetkellä ei ole saavuttanut yksimielisyyttä, kuitenkin, se on melko todennäköistä.
kirjailija: www.urheilu-viikko.com